Sunnuntaibrunssi

Brunssi on kesätauolla ja syksyllä taas saamme nauttia brunssista!

Sunnuntaisin klo 12-16

Fiskenin brunssilla nautitaan kiireettömästi huolella valikoituja ja valmistettuja merellisiä makuja. Brunssissa yhdistyy perinteiseen tapaan aamiaiselta ja lounaalta tuttuja herkullisia annoksia. Kausiajattelu, käsityö ja rento sekä laadukas ruoka ovat keskiössä.

Sunnuntaibrunssia voi tulla nauttimaan yksin tai isommalla porukalla. Brunssimme tarjoillaan pöytään usean jaettavan annoksen muodossa. Thoreau-vesi kuplilla tai ilman, itseleivottu leipä sekä Johan & Nyströmin kahvi tai tee kuuluvat aina brunssin monipuoliseen valikoimaan. Miltä kuulostaisi Fiskenin skagen, grillattua parsaa ja Hollannin kastiketta tai savusiika? Sunnuntaibrunssi suositellaan nautittavan kuohuviinilasillisen kera (+5,-) ja brunssin kruunaa makeisten ja leivonnaisten lisäksi kahvi tai tee, minkä voit halutessasi vaihtaa erikoiskahviin (+3,-).

Varmista paikkasi varaamalla pöytä etukäteen tästä ja muista ilmoittaa mahdollisista erityisruokavalioista etukäteen, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen makuelämyksen.

The lohikeittoa (20,-) tarjoillaan koko päivän ajan ja aina kannattaa kysyä äyriäisbaarin saatavuutta. 

Brunssimenu 32,-

Thoreau-vedet kuplilla ja ilman
Kuohuviini (+5,-)

Alkuun:

Fiskenin leipää
Tuoreita katkarapuja – Saatavuuden mukaan
Kauden kasviksia ja mätiä
Sitruunasilakoita, kuivattua oliivia ja vesikrassia
Vihersalaatti
Fiskenin Skagen

Päälle:

Grillattua parsaa ja Hollannin kastiketta
Uutta perunaa ja ruskeaa voita
Savusiika

Lopuksi:

Leivoksia ja makeisia
Kahvi tai tee
Erikoiskahvi (+3,-)

Lapset -50%